Elektřinou nabitý festival aneb OlifeEnergy na 55. KVIFF

Nabíječky OlifeEnergy budou na 55. ročníku Karlovarského filmového festivalu pomáhat zajistit bezhlučnou a ekoogickou přepravu hostů. Zároveň tu bude mít premiéru film Zátopek, jehož je OlifeEnergy partnerem.

Je již tradicí, že k velkolepé události, jakou je Karlovarský filmový festival, patří i flotila luxusních vozů, které hosty a účastníky s patřičnou elegancí rozvážejí po lázeňském městě. Letos budou opět součástí této flotily, poskytnuté automobilkou BMW, i elektrické vozy, ať již přímo značky BMW nebo například sesterského Mini. Festival se tak snaží nejen přispět k boji s globální změnou klimatu, ale také k čistšímu ovzduší přímo v Karlových Varech a příjemnému tichu v ulicích.

Nás těší, že jsme se mohli stát partnerem festivalu v oblasti nabíjení. Aby byly elektromobily vždy připraveny k jízdě, nainstalovali jsme u Grandhotelu Pupp a legendárního Hotelu Thermal dočasné nabíjecí stanice, které budou pro zúčastněné flotily v provozu po celou dobu konání festivalu.

Těšíme se také na premiéru nového filmu Zátopek, která celý festival zítra odstartuje. OlifeEnergy je totiž jedním z oficiálních partnerů tohoto filmu. Takže se na vás těšíme v elektřinou nabitých Varech!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.