Přijďte na e-Salon a podívejte se, jak nabíječky OlifeEnergy fungují s FVE

I letos se OlifeEnergy vydává na veletrh čisté mobility e-Salon, který se koná 9. až 12. listopadu. Naším partnerem opět bude společnost Sectron a na společném stánku uvidíte nejen kompletní řadu našich nabíječek. Najdete tu i komplexní řešení pro nabíjení elektromobilů například s využitím fotovoltaických elektráren.

Jak naše nabíječky fungují v kombinaci s fotovoltaickými elektrárnami? Samozřejmě skvěle, protože jako jedny z mála dokáží spolupracovat se střídači solárních elektráren a řídit rychlost nabíjení tak, aby byla dostupná energie využita co nejlépe. Ale vy určitě chcete vědět víc a podívat se na celé řešení do detailu, nebo ony detaily probrat přímo s odborníky.

Vaší ideální příležitostí k tomu bude veletrh čisté mobility e-Salon, kde se naše nabíjecí stanice představí na společném stánku se společností Sectron v rámci prezentace Solar Management. Na místě se můžete potkat s odborníky z obou společností, kteří budou připraveni odpovídat na všechny vaše sebedetailnější dotazy – a samozřejmě si budete rovnou celé řešení moci i objednat.

Chcete jít na e-Salon zadarmo? Zapojte se do naší soutěže o lístky, ať už na našem Facebooku nebo Instagramu.