Nabíječky OlifeEnergy jsou ideálním doplňkem širokého portfolia FVE

Jedna řada nabíjecích stanic, které lze kombinovat se všemi nejrozšířenějšími značkami fotovoltaických elektráren a jejich smartmetery? To přesně nabízí OlifeEnergy, díky kompatibilitě našich nabíječek Wallbox, DoubleBox a AC Charger se smartmetery výrobců FVE. Připojení přes WiFi navíc zajišťuje snadnou konfiguraci.

Instaluje vaše firma fotovoltaické systémy od různých výrobců? Potom už jste jistě narazili na problém kompatibility s nabíjecími stanicemi. Ty totiž běžně podporují jen smartmetery svého vlastního výrobce. Ke každé značce fotovoltaiky tak potřebujete mít na skladě i patřičné nabíječky.

Už to samo o sobě je dobrým důvodem, proč sáhnout po nabíječkách OlifeEnergy, které jsou kompatibilní se smartmetery třetích stran. V tuto chvíli je můžete použít v kombinaci se smartmetery výrobců Goodwe, Solax a Huawei, přičemž momentálně pracujeme na kompatibilitě se zařízeními Sofar a mapujeme situaci na trhu, abychom určili, na které značky se zaměříme dále.

Možnost dodávat fotovoltaiky od různých výrobců a přitom držet na skladě jen jednu řadu nabíjecích stanic je ale jen jednou z výhod, kterou vám a zejména vašim zákazníkům volba nabíječek OlifeEnergy přináší.

Nabíjecí stanice od výrobců fotovoltaických elektráren jsou často jen jakýmsi přívažkem k hlavnímu produktu, a tomu odpovídá péče, kterou jim výrobci věnují. Mnohé z nich například nenabíjí maximální možnou rychlost nabíjení, tedy 22 kW. To v současnosti pro mnoho uživatelů nemusí být problém, protože dnešní elektromobily a zejména plug-in hybridy často takovou rychlost nabíjení nejsou schopné využít, ale s nákupem příštího elektromobilu už to může být problém podstatný.

Dalším problémem může být odolnost vůči povětrnostním vlivům. Zatímco celokovová konstrukce nabíječek OlifeEnergy zaručuje odolnost vůči jakémukoliv počasí a barevnou stálost, zařízení jiných značek jsou na opotřebení vlivy počasí často citlivější a v některých případech dokonce vyžadují montáž pod přístřešek.

Samozřejmostí také není pokročilejší výbava, jako je například možnost RFiD autorizace, mobilní aplikace s možností sledování spotřeby s rozdělením spotřeby mezi několik vozů či uživatelů, nebo například osazení výstupními kabely, které přináší výrazně vyšší komfort užívání. Zde OlifeEnergy nabízí nejen všechny popsané funkce, ale i možnost volby mezi rovným či krouceným kabelem, podle potřeby a požadavků zákazníka.

Pro ekologicky smýšlející zákazníky, kterých je mezi těmi, kdo si pořizují FVE a nabíjecí stanice elektromobilů, nezanedbatelné množství, je také zásadní výhodou stoprocentní recyklovatelnost našich produktů. Ty jsou navíc vyráběné v ostravské továrně, takže k udržitelnosti přispívá i absence přepravy napříč kontinenty, jejich pořízení podporuje lokální ekonomiku a není třeba mít obavy z neetického přístupu k zaměstnancům.

Přes všechny tyto výhody a prémiovou kvalitu přitom nabíjecí stanice OlifeEnergy nenesou prémiové cenovky. Naopak patří k dostupnějším zařízením na trhu a i po zářijovém snížení dotací na nabíjecí stanice v rámci programu Nová zelená úsporám je lze financovat čistě z dotačního programu.

Můžete tak nejen usnadnit práci a logistiku sobě, ale také nabídnout svým zákazníkům špičkový produkt od skutečně českého výrobce za vynikající cenu. Zajímá vás více informací? Kontaktujte naše obchodní oddělení na…