Dobíjíme na festivalu ve Varech

Jedete na Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů? Můžete využít nabíjecích bodů od OlifeEnergy! Jsme totiž již pošesté partnerem KVIFF pro nabíjení elektrických vozů a naše nabíječky najdete třeba u hotelů Thermal a Pupp.

Karlovy Vary jsou na začátku prázdnin už tradičně nabité atmosférou a nabité návštěvníky, kteří si užívají nabitého programu. O to všechno se postará 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu KVIFF. A o to, aby byla nabitá auta návštěvníků i významných hostí, o to se zase staráme my.

Jak oficiální vozy od festivalového partnera BMW, tak i řadoví návštěvníci mohou nabíjet u některého z nabíjecích bodů, rozmístěných po centru Karlových Varů. Tradičně máme svoje nabíječky před Grandhotelem Pupp a na horním parkovišti hotelu Thermal, ty jsou přístupné i běžným návštěvníkům. Další najdete například v garážích Puppu, kde hotelovým hostům slouží celoročně.

Do karlovarské festivalové flotily každým rokem přibývá čím dál tím více elektrifikovaných aut a hybridů. Společnost Olife Energy má za úkol postarat se o možnosti jejich dobíjení po dobu konání festivalu. “Víme, jak důležitá je festivalová flotila, která se stará o rozvoz hostů nejen v rámci festivalu, ale také o dovoz z hotelu či letiště. Bylo pro nás prioritou, abychom přispěli ke komfortu všech návštěvníků festivalu a umožnili tak co největší pohyb festivalových elektromobilů v rámci areálu bez hluku a emisí a měli přitom jistotu, že budou mít k dispozici dostatečnou zásobu elektrické energie.“, řekl k tomu Miroslav Vejman, předseda představenstva OlifeEnergy.

Právě to, že se festivalová flotila posouvá směrem k čisté mobilitě, je pro nás tím největším důvodem k radosti. ”Největší radost z festivalu nám nedělají celebrity nebo samotná atmosféra, ale fakt, že se KVIFF za pomoci dlouholetého partnera automobilky BMW vydal na cestu k čistější a ekologičtější mobilitě. Vážíme si toho, že jsme mohli do areálu festivalu za posledních pět ročníků zapůjčit právě naše nabíjecí stanice.”, dodává k tomu Vejman.

Pokud letos do Varů dorazíte elektromobilem a využijete našich nabíjecích stanic, dejte nám vědět, jaká byla vaše zkušenost. A pokud ne, tak se uvidíme třeba zase napřesrok!