OlifeEnergy Net: Nabíjecí Síť, jejíž součástí můžete být i vy

Síť nabíječek, která organicky roste a propojuje řidiče elektrických vozidel s majiteli nabíjecích stanic, to je OlifeEnergy Net. Kdokoliv si pořídí nabíječku od OlifeEnergy, ať už to bude malý Wallbox na střídavý proud nebo velká DC nabíjecí stanice, jí může prostřednictvím naší aplikace nabídnout řidičům.

Se stále rychlejším příklonem k elektromobilitě se po celém světě objevují a rostou sítě nabíjecích stanic. Většina z nich, jako Ionity nebo Superchargery automobilky Tesla, se drží klasického B2C konceptu – nabíjecí stanice vlastní a provozuje mateřská firma, která je nabízí veřejnosti.

V OlifeEnergy jsme zvolili jinou cestu. Páteří naší sítě jsou naše vlastní nabíjecí stanice, osazené výkonnými DC nabíječkami, které umisťujeme tak, aby řidiči mohli využít času stráveného nabíjením například k občerstvení. Zároveň ale mohou zákazníci OlifeEnergy nabídnout veřejnosti svoje vlastní nabíjecí zařízení a využít ho tak jako zdroj příjmů.

Nabíjení vašeho elektrického vozidla

Používat síť nabíječek OlifeEnergy Net snad ani nemůže být jednodušší. Naše mobilní aplikace, dostupná pro Android i Apple zařízení, zahrnuje kompletní mapu našich nabíjecích míst, takže snadno najdete to, které vám vyhovuje.

Nemusíte se přitom registrovat nebo nám poskytovat osobní údaje. Prostřednictvím aplikace lze uskutečnit jednorázovou platbu kartou. Registrovat se ale můžete. Je to užitečné zejména pro flotilové zákazníky, kterým aplikace dokáže zobrazit nabíječky jejich společnosti. Mohou také získat nižší ceny u některých nebo všech nabíječek, možnost pravidelné měsíční platby na fakturu a podobně.

Poskytování nabíjecího místa

Pokud již vlastníte nabíječku od OlifeEnergy (nebo i jiného výrobce) nebo si jí plánujete pořídit, ať již pro domácnost nebo firmu, můžete se sami stát součástí nabíjecí sítě OlifeEnergy Net. Ať už máte nabíjecí stanici na střídavý (AC) či stejnosměrný (DC) proud nebo jen Wallbox nebo Doublebox ve variantě Smart, můžete ji nabídnout platícím zákazníkům a vytvořit si tak další zdroj příjmu. Bude vás to stát jen měsíční poplatek 300 Kč – OlifeEnergy zpracuje všechny platby za nabíjení z vašeho nabíjecího bodu a přepošle vám je bez jakéhokoliv dalšího poplatku. Můžete také využívat vlastní platební bránu.

Součástí naší sítě se můžete stát s AC i DC nabíjecími stanicemi nebo zařízeními Wallbox či Doublebox pro domácnosti a malé firmy.